Teubner, Christian: MASO A ZVĚŘINA, 2009
Název: | MASO A ZVĚŘINA |
Autor: | Christian Teubner |
Autor: | Katrin Wittmann |
Nakladatel: | GRÄFE UND UNZER Verlag GmbH |
Rok vydání: | 2009 |
ISBN: | 3833818824 |
ISBN: | 9783833818820 |
Počet stran: | 320 s. |
Poznámka: | Podle čeho poznáme kvalitní maso? Jak ho správně uchovávat? Jaký vliv má na chuť zvěřiny původ a potrava zvěře a také způsob ošetření úlovku? V rozsáhlé lexikonové části této publikace najdete všechny základní informace o jatečném dobytku, drůbeži a zvěřině: od vepřového a hovězího masa přes domácí drůbež a pernatou zvěřinu až po maso kančí či jelení. Rady pro kuchaře obsahují praktické postupy při úpravě masa, jeho vykosťování, porcování, marinování, solení, uzení a rovněž možné způsoby tepelné úpravy. Postup při zvlášť náročných úkonech je zde názorně vysvětlen krok za krokem. Tato bohatě ilustrovaná encyklopedie obsahuje mnoho odborných informací a poutavých reportáží a je založena na nejnovějších poznatcích vědy i gastronomie. Milovníci masa si při čtení nebo jen listování v knize nepochybně přijdou na své. A4 formát |
Kategorie: | Kuchařky / Recepty |
Kategorie: | Les / Myslivost / Lov |
Klíčové slovo: | VČ. KARTONU! |
Klíčové slovo: | A4 formát |
Stav: | Výborná originální vazba |
12.11.2024 15:18 #1868263