klic
US-GB flag

Teubner, Christian: MASO A ZVĚŘINA, 2009

Název:MASO A ZVĚŘINA
Autor:Christian Teubner
Autor:Katrin Wittmann
Nakladatel:GRÄFE UND UNZER Verlag GmbH
Rok vydání:2009
ISBN:3833818824
ISBN:9783833818820
Počet stran:320 s.
Poznámka:Podle čeho poznáme kvalitní maso? Jak ho správně uchovávat? Jaký vliv má na chuť zvěřiny původ a potrava zvěře a také způsob ošetření úlovku? V rozsáhlé lexikonové části této publikace najdete všechny základní informace o jatečném dobytku, drůbeži a zvěřině: od vepřového a hovězího masa přes domácí drůbež a pernatou zvěřinu až po maso kančí či jelení. Rady pro kuchaře obsahují praktické postupy při úpravě masa, jeho vykosťování, porcování, marinování, solení, uzení a rovněž možné způsoby tepelné úpravy. Postup při zvlášť náročných úkonech je zde názorně vysvětlen krok za krokem. Tato bohatě ilustrovaná encyklopedie obsahuje mnoho odborných informací a poutavých reportáží a je založena na nejnovějších poznatcích vědy i gastronomie. Milovníci masa si při čtení nebo jen listování v knize nepochybně přijdou na své. A4 formát
Kategorie:Kuchařky / Recepty
Kategorie:Les / Myslivost / Lov
Klíčové slovo:VČ. KARTONU!
Klíčové slovo:A4 formát
Stav:Výborná originální vazba

12.11.2024 15:18 #1868263