klic
US-GB flag

Kopec, Karel: Zelenina ve výživě člověka, 2010

Název:Zelenina ve výživě člověka
Autor:Karel Kopec
Vydání:1.
Místo vydání:Praha
Nakladatel:Grada
Rok vydání:2010
ISBN:978-80-247-2845-2
Počet stran:159 s.
Edice, série:Zdraví & životní styl
Poznámka:Renomovaný český autor, prof. Ing. Karel Kopec, DrSc., přináší současný pohled na nezastupitelný význam zeleniny pro zdravou výživu, v níž teprve komplexní masozeleninová strava s dostatečným zastoupením zeleniny jsou předpokladem zdraví. V textu i v tabulkách autor zdůrazňuje nutriční, senzorickou a ochrannou hodnotu rozsáhlého sortimentu zeleninových druhů. Uvádí, jak uchovat jakostní znaky čerstvé, skladované, konzervované, a zejména kuchyňsky zpracované zeleniny. Publikace obsahuje také příklady zdokonalování chuti a zpestření jídelníčku tradičními a moderními úpravami. Přejeme vám dobrou chuť a mnoho nových podnětů při přípravě zeleniny.
Kategorie:Zdraví / Léčitelství
Kategorie:Kuchařky / Recepty
Stav:Výborná brož

29.4.2024 13:25 #1749341