Rosam, Antonín: Povšechné sýrařství. Stručný návod ku výrobě sýrů měkkých, polotvrdých a tvrdých - ..., 1895
Název: | Povšechné sýrařství. Stručný návod ku výrobě sýrů měkkých, polotvrdých a tvrdých - Zpracování mléka a výroba tvarohu - Pojednání o mikroorganismech a plísních, sýřidlech a jich účinku, jakož i o sýření |
Autor: | Antonín Rosam |
Místo vydání: | Praha |
Nakladatel: | A. Reinwart |
Rok vydání: | 1895 |
Počet stran: | 40 s. |
Edice, série: | Hospodářská knih / 24 |
Kategorie: | Průmysl / Zemědělství |
Kategorie: | Gastro / Ubytování |
Klíčové slovo: | Mlékárenství / Mlékařství |
Stav: | Pěkná brož |
12.7.2022 05:07 #1520381